Hotel Krvavec megközelítése

Hotel Krvavec megközelítése – hasznos információk

Kabinos felvonó üzemideje:

Télen: minden nap 08.00 és 17.00 óra között
Nyáron: minden nap 08.00 és 18.00 óra között

A Krvavec Hotel megközelítése:  

A Hotel Krvavec Szlovénia legmagasabban fekvő szállodája, a tengerszint felett 1600 m-es magasságban található és az ide való eljutás már önmagában is kalandos vállalkozás.
Két útvonalon lehet megközelíteni.

1. A KABINOS FELVONÓVAL
Az autópályáról a 11 számú »Vodice« (Krvavec) kijáratnál kell kimenni és követni az útjelzéseket »Cerklje na Gorenjskem« irányába.  A kabinos felvonó alsó állomása Cerklje na Gorenjskem város központjától 4 km-re található. Egyszerűen csak követni kell az útjelzéseket »Krvavec« felé és megérkeznek a kabinos felvonóhoz. Parkolják le az autót az állomás melletti parkolóban. A Krvavec Hotel-be szóló vocher ellenében a felvonó személyzete átengedi Önöket.
Hívják fel a szállodai recepciót a + 386 (0)4 20 12 800 vagy +386 (0)51 350 830 számokon és megszervezzük Önöknek a kabinos felvonó felső állomásától a szállodáig való szállítást.
Ha a helyszínen bármilyen kérdésük volna, bátran forduljanak a közvetlenül a felvonóállomás mellett jobbra található jegypénztár személyzetéhez.
A felvonó 12 perc alatt ér fel. Amikor kiszállnak a kabinos felvonóból, egy jármű fogja várni, majd elszállítani Önöket a szállodába.  Ha ezen a helyszínen bármilyen kérdésük volna, forduljanak a kabinos felvonó felső állomásánál található INFO információs irodához. A kabinos felvonó télen: minden nap 08.00 és 17.00 óra között, nyáron: minden nap 08.00 és 18.00 óra között üzemel.

Mindenképpen legyenek pontosak!

2. SAJÁT JÁRMŰVEL

Az autópályáról a 11 számú »Vodice« (Krvavec) kijáratnál kell kimenni és követni az útjelzéseket »Cerklje na Gorenjskem« irányába. Keresztül menve Cerklje na Gorenjskem városon, látni fognak egy útjelzést  »Ambrož pod Krvavcem« felé. Ennél a jelzésnél jobbra kell fordulniuk a hegy felé (ne menjenek tovább Krvavec irányába!!)
Ettől a ponttól kb. 30 perc alatt lehet elérni a szállodához. Az első kereszteződésnél forduljanak balra és a következő kereszteződésnél forduljanak jobbra a hegy felé (ne menjenek be
Stiška vas-ba!!). Egy idő után látni fognak egy bezárt piros-fehér kaput. Itt álljanak meg és hívják fel a szálloda recepcióját a +386 (0)4 20 12 800 vagy +386 (0)51 350 830 számon.
Ki fogjuk nyitni Önöknek a kaput, a szálloda innen kb. 3 km-re van. A szállodáig földút vezet. Kövessék a fa útjelzőket a »Hotel Krvavec«-hez. Amikor megérkeznek, két nagyobb épületet fognak látni, – az egyik a Koča Rozka, a másik a kabinos felvonó felső állomása – itt menjenek tovább a baloldali úton, amelyik lefelé vezet, majd később jobbra felfelé. Rövidesen megérkeznek Szlovénia legmagasabban fekvő szállodájához.

Készüljenek fel az útra és győződjenek meg arról is, hogy autójuk megfelelően fel van-e készítve a téli viszonyokra. Mindenképpen legyen az autóban hólánc.

ERŐSEN AJÁNLJUK A KABINOS FELVONÓ IGÉNYBE VÉTELÉT, MERT AZ IDŐJÁRÁSI ÉS ÚTVISZONYOK MEGLEHETŐSEN NEHÉZZÉ TEHETIK A FELJUTÁST, A HAVAS-JEGES ÚTON IGEN VESZÉLYES LEHET A SZÁLLODA MEGKÖZELÍTÉSE!!!